Actualitate

În orașul de 5 stele, clujenii sunt treziți dis-de-dimineață de COCOȘI!

Se pare că în ciuda faptului că municipiului Cluj-Napoca este un oraș modern, care dorește să devină un smart city, mai există încă persoane care preferă stilul de viață rustic.

În orașul de 5 stele, clujenii sunt treziți dis-de-dimineață de COCOȘI! În orașul de 5 stele, clujenii sunt treziți dis-de-dimineață de COCOȘI!

Un clujean s-a plâns pe site-ul destinat sesizărilor problemelor din municipiu că în zona în care locuiește există persoane care cresc cocoși și care îi dau trezirea în fiecare dimineață. Din spusele sale, cocoșii ar fi la o curte de pe strada Dunării din cartierul „Între Lacuri”.

„În acest minunat oraș de cinci stele, nu cred că este normal ca în fiecare noapte să ascultăm cum cântă cocoșii! Vă scriu acest mesaj dis de dimineață, într-o zi de duminică. Efectiv te trezesc la cât de tare cântă! Și nu lăsăm geamul de la cameră deschis peste noapte! Este posibil ca acești cocoși să fie lângă blocul nou construit (strada Oltului) la casa rămasă, zona Dunării”, a scris clujeanul.


CITEȘTE ȘI:

Un bucureștean a vizitat Clujul și a fost SURPRINS

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter