Actualitate

Scenariul inedit. Cum ar putea fi organizate evenimentele de tip UNTOLD sau TIFF

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii a anunțat cum ar putea fi organizate evenimente de tip UNTOLD sau TIFF în acest an.

Scenariul inedit. Cum ar putea fi organizate evenimente de tip UNTOLD sau TIFF Scenariul inedit. Cum ar putea fi organizate evenimente de tip UNTOLD sau TIFF

Pentru a păstra tradiția unor evenimente cu o istorie bogată, ANCOM vine cu o soluție prin care evenimente din vremea pandemiei să poată avea loc în condiții de siguranță, cu respectarea distanțării sociale.

Autoritățile au interzis evenimentele cu un număr prea mare de persoane după izbucnirea pandemiei de COVID-19. Cea mai eficientă soluție pentru ca acestea să poată avea, totuși, loc o reprezintă organizarea de tip drive-in, în care participanții la eveniment vor sta în propriile mașini. Astfel, vei putea merge la cinematograf sau la concerte în perioada următoare, fără să riști să te îmbolnăvești.


Cum ar putea fi organizat UNTOLD sau TIFF

“Pentru că în perioada stării de urgență am primit mai multe solicitări pentru a sprijini organizarea de diverse evenimente de tip drive-in (cinema, concerte live), vom acorda licențe pentru frecvențe radio de putere mică în banda FM, pentru a asigura coloana sonoră a acestor evenimente, astfel încât publicul să se poată bucura în siguranță de spectacol din autoturismele proprii, utilizând aparatele radio. Și industria de entertainment, la fel ca întreaga societate, se adaptează condițiilor actuale și mă bucur că printr-o bună colaborare cu Consiliul Național al Audiovizualului am putut identifica rapid o soluție pentru ca aceste evenimente să se poată desfășura în condiții optime”, a declarat Sorin GRINDEANU, președintele ANCOM.

CITEȘTE ȘI:


NOI REGULI pentru desfășurarea transporturilor în timpul stării de alertă. De ce trebuie să țineți cont când vă deplasați cu autobuzul, trenul sau avionul

 

Dezinfectarea străzilor ar putea fi periculoasă. Avertismentul Organizației Modiale a Sănătății

Ultimele Stiri
abonare newsletter