Actualitate

ACCIDENT Feroviar grav! Un tânăr de 21 de ani a trecut pe roşu

Un tânăr de 21 de ani a scăpat ca prin minune după ce maşina condusă de el a fost lovită de tren.

Un tânăr de 21 de ani a trecut pe roșu pasajul CFR de pe strada Sarata de Jos din Dej, însă a scăpat ca prin minune în urma impactului cu garnitura de tren.

„În jurul orei 16.00, a fost alertată o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ că urmare a unui accident feroviar produs pe trecerea la nivel cu calea ferata de pe strada 1 Mai, din municipiul Dej. Pompierii au găsit la locul evenimentului un autoturism avariat și șoferul ieșit din acesta. Bărbatul de circa 20 de ani a fost consultat de echipajul SAJ însă a refuzat transportul la spital.”, a transmis ISU Cluj.


„Accident cu pagube materiale la pasajul CFR de pe strada Sarata de Jos din Dej. Conducătorul unui autoturism, în vârstă de 21 ani, care circula dinspre strada 1 Mai spre str Sărata de Jos s-a angajat neregulamentar in traversarea pasajului, nerespectand culoarea roșie a semaforului electric, moment in care a fost surprins si accidentat de trenul care circula pe firul de deplasare dinspre Dej spre Cluj Napoca. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto si mecanicul nu se aflau sub influența alcoolului.”, a informat IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter