Actualitate

Clujenii au făcut coadă și la shaorma după ce s-au înghesuit la Pepco

Clujenii s-au înghesuit, vineri, la shaormeria din ștația de la Minerva după mai bine de două luni de izolare.

Clujenii au făcut coadă și la shaorma după ce s-au înghesuit la Pepco Clujenii au făcut coadă și la shaorma după ce s-au înghesuit la Pepco

Clujenii au încercat pe cât posibil să respecte distanțarea socială în timp ce își așteptau cuminți rândul pentru o shaorma de la Minerva, în cartierul Mănăștur.

Situația de la Minevra a fost una mult mai bine gestionată în comparație cu haosul creat la Pepco. Zeci de clujeni s-au înghesuit pentru a-și cumpăra lenjerie intimă, decorațiuni pentru casă și alte lucruri pe care le pune în vânzare lanțul de magazine. Autoritățile au reacționat după nebunia creată la Pepco și au amendat societatea cu 500 de lei pentru modul în care a organizat situația.


„În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, privind neluarea măsurilor necesare de control, distanțare fizică și restrictionare a accesului în societatea comercială, s-a stabilit încălcarea prevederilor referitoare la prevenirea și limitarea răspândirii virusului Covid-19

Astfel, la data de 15 mai, pentru încălcarea normelor legislative instituite în perioada stării de alertă, a fost luată măsura sancționării contravenționale a personalului responsabil cu funcționarea societății respective”, informează IPJ Cluj.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter