Actualitate

Efectul relaxării măsurilor: Trei accidente în câteva ore

Trei accidente importante în partea a doua a zilei de vineri, prima zi după starea de urgenţă.

Majoritatea şoferilor au condus puţin spre deloc în ultimele două luni, iar acest lucru a avut efect negativ asupra abilităţilor şi reflexelor unora.

Primul accident a avut loc în jurul orei 18:00 în Floreşti, iar principala cauză a fost lipsa de atenţie au unui şofer de 30 de ani care nu a securizat maşina în momentul opririi:


„Un bărbat de 30 de ani, din Cluj Napoca a lăsat din neatentie autoturismul in drive-mode si a coborât din masina.
Autoturismul s a oprit în geamul unui magazin alimentar, iar cioburile au rănit o femeie de 34 de ani, din Floresti, care se afla in magazin. Aceasta nu a fost transportată la spital.”, a transmis IPJ Cluj.

Accident la Bucea

Al doilea accident important al zilei s-a petrecut la Bucea, acolo unde un șofer grăbit a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a fost lovit de o garnitură de tren în care se aflau 12 persoane.


„Accident feroviar la trecerea la nivel a căii ferate, produs pe raza localității Bucea. Au fost alertate, în jurul orei 18.40, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și s-a prealertat elicopterul SMURD de la Jibou. Pompierii au găsit la locul accidentului o autoutilitară răsturnată și șoferul, de 40 de ani, ieșit din aceasta. Șoferul a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital cu suspiciuni de traumatisme la nivelul toracelui. Acesta era conștient și cooperant.Garnitura de tren transporta 12 călători, care nu au solicitat consult medical. Autoutilitara transporta articole pentru îmbrăcăminte.”, a transmis ISU Cluj.

Accident pe Horea

Ultimul accident al zilei s-a petrecut pe strada Horea și a avut în prim plan un șofer care nu a acordat prioritate de trece și a intrat într-un alt autoturism  în jurul orei 22:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter