Actualitate

Clujenii s-au revoltat după ce Poliția Locală a închis un loc de joacă pentru copii. VIDEO

O familie de clujeni s-a revoltat după ce Poliția Locală a închis un loc de joacă pentru copii între stadionul Cluj Arena și Parcul Central.

Clujenii s-au revoltat după ce Poliția Locală a închis un loc de joacă pentru copii. VIDEO Clujenii s-au revoltat după ce Poliția Locală a închis un loc de joacă pentru copii. VIDEO

Poliția clujeană a închis un loc de joacă plasat între Parcul Central și Cluj Arena, în ciuda faptului că hotărârile cu privire la Starea de Urgență vor intra în vigoare doar de luni.

„Parc închis de Poliția Locală Cluj, dintre stadion și Parcul Central. După ce au intimidat pietonii, spunând ca nu au voie sa stea în acest loc. Pietoni, părinți cu copii, tineri care stăteau pe bancă. Noi suntem aici cu copiii de la ora 13:30 și au încercat de 2 ori sa ne spună ca nu avem voie, ca putem sa ne îmbolnăvim, ca primăria nu a igienizat locurile de joaca. Și că avem dreptul doar în parcul central. Nu e vina noastră ca primăria nu a igienizat locurile de joaca, ci din contra se acuză singură dacă nu a făcut asta. Locurile de joaca pentru copii nu sunt deschise publicului. Este specificat în textul ordonanței publicat azi-noapte in Monitorul Oficial. Legea a fost semnată azi de Președinte și intră în vigoare doar de luni”, a transmis cititorul către Monitorul de Cluj pe WhatsApp la numărul +40799557799.

abonare newsletter