Actualitate

Mesaj de avertizare pentru toți românii:„STAREA DE ALERTĂ a fost instituită”

Autoritățile au transmis un mesaj prin RO-Alert prin care i-au anunțat pe toți românii că de astăzi, 15 mai, a fost instituită STAREA DE ALERTĂ.

mesaj-ro-alert-starea-de-alerta-a-fost-instituita-principalele-recomandari-ale-autoritatilor mesaj-ro-alert-starea-de-alerta-a-fost-instituita-principalele-recomandari-ale-autoritatilor

„STAREA DE ALERTĂ a fost instituită începând de astăzi în România. PERICOLUL infectării cu noul coronavirus (COVID-19) rămâne ridicat! RESPECTAȚI cu strictețe măsurile sanitare de protecție! PURTAȚI MASCĂ, acoperind nasu și gura, în spațiile închise sau aglomerate. PĂSTRAȚI DISTANȚA  de 1,5 m față de alte persoane și EVITAȚI contactul direct. NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. SPĂLAȚI-VĂ regulat mâinile cu apă și săpun. NU VĂ ATINGEȚI ochii, nasul sau gura cu mâinile murdare. PRECAUȚIA este extrem de importantă în această perioadă IGSU”, a fost mesajul primit pe telefoane de români.

O avertizare similară a fost transmisă și la instituirea Stării de Urgență, atunci când sute de români au ieșit la iarba verde în ciuda restricțiilor anunțate.


 

abonare newsletter