Actualitate

Părăsirea localității se va face cu DECLARAȚIE. Care sunt motivele pentru care putem pleca

Raed Arafat a anunțat care sunt motivele pentru care putem ieși din localitate după instituirea stării de alertă.

Părăsirea localității se va face cu DECLARAȚIE. Care sunt motivele pentru care putem pleca Părăsirea localității se va face cu DECLARAȚIE. Care sunt motivele pentru care putem pleca

Secretarul de Stat a anunțat că începând cu data de 15 mai în interiorul localității este permisă deplasarea fără declarație, dar nu în grupuri de mai mult de trei persoane care nu aparțin unei singure familii.

Românii vor avea voie în parcuri, dar nu și în spațiile de joacă pentru copii, la fel cum se vor putea deplasa fără declarație și la magazine sau alte nevoi zilnice.


Raed Arafat a anunțat motivele pentru care putem pleca din localitate

Românii pot pleca din localitate cu declarație pentru activități agricole, îngrijiri rude, interes de serviciu, etc. conform hotărârii luate de Comitetul pentru Situații de Urgență. În acest sens, Raed Arafat a făcut următoarea declaraței:

„Se instituie interdicția deplasării în afara localității, cu excepții: interes profesional, scop umanitar sau voluntariat, activități agricole, comercializare de produse agroalimentare, îngrijirea unei alte proprietăți, eliberare de docuemente, tratament, îngrijire copii/rude, asistență persoane vârstnice, bolnavi deces membru de familie. Mai sunt încă câteva puncte care se vor vedea la publicare”, a spus Arafat.


Citește și:

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă:„Masca devine obligatorie în spațiile închise. Cine are temperatura peste 37,3 nu mai intră în instituții publice”

 


Declaratie pe proprie raspundere dupa 15 mai: cand trebuie sa o avem la noi si cum se completeaza

abonare newsletter