Actualitate

Cum se zboară în vreme de COVID-19: „A fost mai urât decât credeam! Nimic nu va mai fi la fel!”

Un bărbat a călătorit cu avionul în plină pandemie, după reluarea zborurilor. Călătoria însă nu a fost așa cum s-a așteptat.

Cum se zboară în vreme de COVID-19: „A fost mai urât decât credeam! Nimic nu va mai fi la fel!” Cum se zboară în vreme de COVID-19: „A fost mai urât decât credeam! Nimic nu va mai fi la fel!”

Mckay Coppins a călătorit pentru prima dată cu avionul de când pandemia de coronavirus a devenit o problemă gravă. Bărbatul se aștepta ca totul să fie organizat în avion, să existe distanțare socială. S-a lovit însă de niște situații care l-au luat prin surprindere.

„Era o după-amiază a săptămânii de la sfârșitul lunii aprilie și eram printre zeci de oameni care urcau într-un avion despre care majoritatea dintre noi presupusem că va fi gol. Însoțitorii de zbor încercau să accepte cererile de schimbare a scaunului. Călătorii – umăr la umăr în două rânduri de scaune – mormăiau din spatele măștilor. Fiecare dintre noi a fost un vector potențial al bolii mortale. Am ajuns la rândul meu alocat și am găsit pe scaunul de lângă al meu un bărbat cu parul grizonat. Când m-am mutat să mă așez, m-a oprit. - Stai acolo, spuse el, arătând cu vârf spre culoarul din spatele nostru: Distanța socială. Nedorind o confruntare, am decis să mă conformez. Totuși, în câteva secunde, un însoțitor de zbor s-a materializat și mi-a ordonat să mă întorc la locul meu. Colegul de scaun a fost recalcitrant, obiectând puternic la această situație și blocându-mi intrarea în rând cu piciorul. Zborul meu în timpul unei pandemii s-a dovedit a fi mai stresant și mai suprarealist decât îmi plănuisem. Scenele s-au redat ca un film postapocaliptic: călătorii paranoici au cutreierat terminalele goale în măști, privindu-se unii pe alții în timp ce se confundau cu dezinfectant. Anunțurile serviciilor publice distopice au răsunat prin aeroport”, a povestit bărbatul.


CITEȘTE ȘI:

Când și unde vom zbura de pe Aeroportul Cluj? Ce curse spre destinații populare sunt reluate

 


Sursă foto

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter