Actualitate

Exclusiv. Doi clujeni, pozitivi la COVID-19 după ce și-au cumpărat singuri teste de la Spitalul Judeţean

Doi clujeni au fost testaţi pozitiv la coronavirus după ce şi-au achiziţionat singuri teste de la Spitalul Judeţean Cluj-Napoca.

Exclusiv. Doi clujeni, pozitivi la COVID-19 după ce și-au cumpărat singuri teste de la Spitalul Judeţean Exclusiv. Doi clujeni, pozitivi la COVID-19 după ce și-au cumpărat singuri teste de la Spitalul Judeţean

Peste 300 de clujeni şi-au achiziţionat teste pentru depistarea coronavirusului la Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca în schimbul sumei de 290 de lei de la începutul lunii mai.

Mircea Abdrudean, prefectul judeţului Cluj-Napoca, a declarat pentru Monitorul de Cluj că 303 persoane au cumpărat teste pentru depistarea virusului Sars-CoV-2 de la Spitalul Judeţean.


„La Spitalul Județean Cluj-Napoca au fost testate 303 persoane contracost, iar două dintre ele au fost pozitive”, a spus prefectul.

Cei care doresc să afle dacă sunt infectați cu coronavirus se pot programa la Laboratorul de Analize Medicale, situat pe strada Victor Babeș, nr. 1, la numerele de telefon 0741 164 466 sau 0264-597.852, interior 1479.


Programările se pot face de luni până vineri, între orele 07:30-14:00, iar recoltările vor fi organizate marți și vineri de la 7:30 la 12:30.

Citește și:


Testul pentru coronavirus poate fi făcut contracost, la Cluj. CÂT COSTĂ

 

La Cluj s-a găsit leac pentru coronavirus. Un număr tot mai mare de persoane sunt declarate vindecate

abonare newsletter