Actualitate

Bărbatul care și-a UCIS cu sânge rece mama, reținut de poliție. Motivul pentru care a omorât-o este ȘOCANT!

O crimă oribilă a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe strada în cartierul Mănăștur. Un bărbat a fost reținut de poliție după ce și-a ucis mama.

Bărbatul care și-a UCIS cu sânge rece mama, reținut de poliție. Motivul pentru care a omorât-o este ȘOCANT! Bărbatul care și-a UCIS cu sânge rece mama, reținut de poliție. Motivul pentru care a omorât-o este ȘOCANT!

Un bărbat a fost reținut de poliție și dus în arest, după ce și-a înjunghiat mama în urma unui scandal izbucnit în noaptea de duminică spre luni.

Incidentul s-a produs pe strada Ion Meșter, din cartierul Mănăștur. 


Moarte pentru câțiva lei

Cazul este anchetat de procurorii de pe lângă Tribunalul Cluj. Conform anchetatorilor, bărbatul de 53 de ani și-a înjunghiat mama de mai multe ori, pe fondul consumului de alcool. În apartament locuia și fratele agresorului, împreună cu soția acestuia. Se pare că cele două femei erau bătute constant de cei doi bărbați, pe fondul consumului de alcool.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.00, a izbucnit un nou scandal, iar fiul și-a înjunghiat mama într-un acces de furie. Se pare că bărbatul i-ar fi cerut bani mamei, iar fiindcă aceasta a refuzat să îi dea, a ucis-o cu brutalitate.


Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața judecătorului cu propunere de arestare. 

Bărbatul nu găsea loc de muncă

Agresorul fusese disponibilizat recent și nu reușise să se mai angajeze. Psihologii criminaliști spun că asemenea perioade îi pot determina pe mulți să intre în depresie și, în lipsa unor soluții, să devină violenți.


Bărbatul acuzat că și-a ucis mama a lucrat până acum câteva luni că inginer electronist. Rămas șomer, a încercat să se reangajeze, însă a eșuat pentru că multe firme și-au restrâns activitatea și n-au mai avut nevoie de noi salariați. Apropiații spun că lipsa unui loc de muncă și a banilor l-au dus la depresie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter