Actualitate

Beard Brothers livrează echipamente de protecție în întreaga țară

Mii de echipamente de protecție au ajuns în spitalele din partea voluntarilor de la Beard Brothers.

Beard Brothers livrează echipamente de protecție în întreaga țară Beard Brothers livrează echipamente de protecție în întreaga țară

Voluntarii de la Beard Brothers au început încă de când a intrat în vigoare starea de urgență să livreze echipamente de protecție oamenilor care se află în linia întâi: medici, pompieri, polițiști.

Întâi au început cu spitale și alte instituții din municipiul Cluj-Napoca. Următorul nivel a fost să asigure echipamente de protecție pe toată raza județului Cluj, iar acum au trecut la nivel național. Livrarea cu numărul 22 va ajunge la mai multe spitale din țară.


„Astăzi am trimis către filialele Beard Brothers echipamente medicale care vor fi distribuite către spitalele din fiecare oraș”, au anunțat bărboșii.

Astfe, câte 900 de mpști FFP2 vor ajunge la spitalele din: Arad, Brașov, Craiova și Suceava.


Voluntarii Beard Brothers au reuşit cu ajutorul mai multor companii importante din Cluj să adune bani şi să achiziţioneze materiale extrem de importante pe care le-au distribuit medicilor care ajută pacienţii în lupta cu virusul COVID-19. Aceasta a fost cea de-a douăzeci și doua donație impresionantă pe care bărboșii au reușit să o facă.

CITEȘTE ȘI:


EI, CEI DIN LINIA ÎNTÂI! Beard Brothers a donat Spitalului de Boli Infecțioase Cluj un aparat de testare COVID-19 de ultimă generație

 

 

abonare newsletter