Actualitate

INCREDIBIL! 45 de vârstnici de la un cămin de bătrâni, diagnosticați cu COVID-19. Cum s-au îmbolnăvit

După ce doi angajați ai unui centru pentru vârstnici din județul Cluj au fost depistați pozitiv cu COVID-19, majoritatea bătrânilor care locuiesc acolo au fost la rândul lor confirmați.

INCREDIBIL! 45 de vârstnici de la un cămin de bătrâni, diagnosticați cu COVID-19. Cum s-au îmbolnăvit INCREDIBIL! 45 de vârstnici de la un cămin de bătrâni, diagnosticați cu COVID-19. Cum s-au îmbolnăvit

„La Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Santioana, com. Țaga, ca urmare a testării personalului la ieșirea din tura de 14 zile, au fost depistați 5 dintre angajați pozitivi Covid19, asimptomatici, în condițiile în care la testarea obligatorie la intrarea în tură erau negativi. S-a luat măsura testării tuturor 56 de locatari ai centrului, fiind depistați 45 de pozitivi, asimptomatici. Aceștia vor fi transportați la spitalele dedicate din Cluj-Napoca. Restul locatarilor negativi vor fi mutați intr-o clădire separată, până la finalizarea procedurilor de dezinfecție și nebulizare a clădirii principale”, a transmis Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Angajați ai unui azil de bătrâni din Cluj, infectați cu coronavirus. Vor fi testați toți locatarii și personalul

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter