Actualitate

Încă două persoane diagnosticate cu COVID-19 și-au pierdut viața

Grupul de Comunicare Socială a confirmat, duminică, încă 9 decese ale unor pacienți cu COVID-19, două dintre ele, înregistrate la Cluj.

Încă două persoane diagnosticate cu COVID-19 și-au pierdut viața Încă două persoane diagnosticate cu COVID-19 și-au pierdut viața

Este vorba despre două femei și cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 52 şi 80 de ani. Numărul morților în România ajunge, astfel, la 961.

Potrivit GCS, două dintre decesele raportate sunt înregistrate la Cluj. Este vorba despre un bărbat de 79 de ani, județ Cluj, decedat vineri, confirmat pozitiv sâmbătă. Comorbidități: HTA, tumora prostate, DZ (deces 955) și despre un bărbat de 80 de ani, județ Cluj, confirmat pozitiv și decedat sâmbătă. Comorbidități: demență senilă avansată (deces 956).


Bărbatul a decedat în decursul zilei de vineri, 08.05.2020, iar a doua zi a fost depistat pozitiv cu COVID-19.  Comorbidități: HTA, tumoră prostată, diabet zaharat.

Bărbatul de 80 de ani a decedat în aceeași zi în care au venit rezultatele testului. Pensionarul suferea de demență senilă avansată. 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter