Actualitate

A venit Olanda în Transilvania, Clujul e capitala lalelelor! „Le admirăm din carantină!” FOTO

Miile de lalele, narcise sau zambile care împânzesc în aceste săptămâni spațiile publice din Cluj-Napoca sunt „balsam pentru suflet” în aceste vremuri grele, spun clujenii.

„Bulbii de lalele plantați în octombrie anul trecut ne-au oferit imagini superbe în această primăvară”, afirmă primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Edilul a publicat zeci de fotografii spectaculoase cu superbele flori, care au colorat Orașul Comoară, atât de sumbru și gol în contextul pandemiei de coronavirus.

Grădina Botanică s-a mutat în stradă la Cluj-Napoca!

„Ați mutat grădina botanică în stradă și pentru acest lucru mare vă mulțumesc!”, „Poze s-au făcut cu sutele, chiar dacă în unele vom apărea cu mască, vedetele sunt lalelele!” sau „Tot Clujul este plin de frumusețile primăverii, florile care îți dau speranță și liniște sufletească”, au reacționat clujenii.


Lalelele, admirate doar pe Facebook de sute de clujeni din cauza coronavirusului

Alți cetățeni ai urbei, mai pesimiști, regretă că nu vor avea ocazia să savureze imaginile splendide. „Păcat că nu ne putem bucura de ele, până vom putea ieși, se vor ofili!”, „Păcat că nu am putut vedea și admira și mai mult din cauza izolării” sau „Se bucură și ele de viață... cam scurtă viața lor când populația mișună pe străzi”.

CITEȘTE ȘI:


Clujul, împânzit de lalele. Așa arată mult visatul oraș de 5 stele. FOTO


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter