Actualitate

ATENȚIE, clujeni! Se toarnă asfalt pe un sector de drum județean!

Pentru clujenii care circulă pe ruta Mărișel-Măguri Răcătău – Măguri traficul va fi îngreunat din cauza unor lucrări de întreținere a drumului.

ATENȚIE, clujeni! Se toarnă asfalt pe un sector de drum județean! ATENȚIE, clujeni! Se toarnă asfalt pe un sector de drum județean!

Consiliul Județean Cluj anunță că pe două sectoare situate pe drumul județean 107T Mărișel – Măguri Răcătău – Măguri au demarat lucrări de întreținere care se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Sunt vizate, astfel, sectorul de drum în lungime de 6,165 kilometri Mărișel – Măguri Răcătău, dintre km 5+435 și km 11+600 și sectorul Măguri Răcătău – Măguri, în lungime de 4,53 kilometri, dintre pozițiile kilometrice 16+800 și 21+330.


În ceea ce privește sectoarele cuprinse între km 11+600 și km 16+800, respectiv între km 1+000 și km 5+435, acestea au fost asfaltate în cursul anilor trecuți, cu precădere în cursul anului 2019.

În această fază se execută lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, șanțuri, lucrări la podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din apropierea căii de rulare în vederea asigurării unui front de lucru consistent, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii stratului de balast stabilizat și a covorului asfaltic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter