Actualitate

O firmă din Slatina va amenaja 18 stații verzi în Cluj. O bucată costă 5.000 de euro

Contractul pentru amenajarea a 18 stații de autobuz cu acoperiș verde a fost atribuit de Primăria Cluj-Napoca unei firme din Slatina. O bucată costă nu mai puțin de 5.000 de euro.

O firmă din Slatina va amenaja 18 stații verzi în Cluj. O bucată costă 5.000 de euro O firmă din Slatina va amenaja 18 stații verzi în Cluj. O bucată costă 5.000 de euro

SC Metalgan Company a câștigat licitația pentru amenajarea celor 18 stații verzi din municipiului Cluj-Napoca. Firma câștigătoare produce și comercializează mobilier urban, având sediul în municipiul Slatina, județul Olt.

Primăria Cluj-Napoca va plăti suma de 486.000 lei pentru toate cele 18 stații, echivalentul sumei de 27.000 de lei (aproximativ 5.000 de euro) per bucată. Banii provin din fonduri bugetare, iar criteriul de atribuire al contractului a fost prețul cel mai scăzut. 


Acoperișurile vor fi realizate din sticlă securizată pe care vor fi amplasate un strat din tablă, dar și un strat de vegetație, respectiv sisteme de retenție dar și de scurgere a apei de pe acoperiș. 12 stații vor fi dotate și cu un perete lateral.

Durata de realizare a contractului este de două luni, însemnând că clujenii se vor putea bucura de stațiile verzi încă din vara acestui an.


CITEȘTE ȘI

Licitația pentru stații "verzi" de autobuz a fost relansată. Investiție de peste 600.000 lei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter