Actualitate

Declarația pe proprie răspundere a fost modificată! Cum arată și de unde poate fi descărcat noul model

Declarația pe proprie răspundere a fost modificată din nou după introducerea Ordonanței Militare cu numărul 10.

Declarația pe proprie răspundere a fost modificată! Cum arată și de unde poate fi descărcat noul model Declarația pe proprie răspundere a fost modificată! Cum arată și de unde poate fi descărcat noul model

Declarația pe proprie răspundere a fost modificată după ce intervalul orar în care persoanele în vârstă se pot deplasa a fost schimbat prin Ordonanța Militară Nr.10.

Noul model de declarație pe proprie răspundere se poate descărca de AICI, iar singura modificare este legată de nota de subsol în care se menționează intervalul orar în care persoanele cu vârsta de peste 65 de ani se pot deplasa.


Conținutul și motivele deplasării rămân la fel în noua declarație pe propria răspundere

În continuare vom putea selecta 10 motive pentru care ne-a deplasat în mod justificat pe perioada stării de urgență, iar acest lucru va rămâne în vigoare cel puțin până pe 15 mai.

În noua declarație, la nota de subsol, vom regăsi următorul pasaj: „Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute la punctele 1-6 și 9. Deplasarea se face în orice interval orar, pentru motivele prevăzute la pct.1, 3, 6 și 9, respectiv între orele 07.00-11.00 și 19.00-22.00, pentru motivele prevăzute la punctele 2, 4 și 5”, conform declarației.

Ultimele Stiri
abonare newsletter