Actualitate

Podul de la Valea Drăganului s-a SURPAT din cauza unor lucrări de consolidare!

Podul peste Crișul Repede, care leagă localitatea Valea Drăganului de Poieni, s-a prăbușit.

Podul de la Valea Drăganului s-a SURPAT din cauza unor lucrări de consolidare! Podul de la Valea Drăganului s-a SURPAT din cauza unor lucrări de consolidare!

Podul ce traversează Crișul Repede și totodată leagă drumul european E60 de localitățile Valea Drăganului, Tranișu, respectiv Lunca Vișagului s-a surpat în această după-amiază.

Potrivit informațiilor furnizate de primarul comunei Poieni, Gheorghe Boca, podul era în lucrări de consolidare.


„Podul era în lucrări de consolidare și reparații, lucrarea fiind parte a proiectului – Drumul Apusenilor. Încă de la ultimele inundații acesta risca să se prăbușească, fiind foarte deteriorat. Din păcate acesta a cedat tocmai cand se încerca o supra betonare a structurii. În acest moment circulația pe pod este oprită, iar legatura între cele două localități, Valea Draganului și Poieni, este posibilă pe o rută alternativă, care din păcate însă se face pe o singura bandă, aceasta fiind prevazută cu refugii. Am luat legatura cu RADP Cluj și aceștia au propus construirea unui pod provizoriu din tuburi, care va putea fi folosit până în momentul în care podul va fi reabilitat” a declarat primarul Gheorghe Boca.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter