Actualitate

Nevasta de fotbalist care recunoaste fara pic de rusine: "Facem dragoste de 10 ori pe zi, dar asta nu inseamna ca sunt nimfomana"

Pe Melissa Satta a luat-o gura pe dinainte si a inceput sa faca declaratii intime despre partidele de amor.

Melissa Sata, sotia fotbalistului Kevin Prince Boateng, a facut declaratii despre ce face in dormitor.

Prezentatoarea de televiziune de origine italiana nascuta in SUA, la Boston, a marturisit ca ea si sotul ei au o viata sexuala foarte activa. Intrebata de cate ori fac dragoste, Melissa a raspuns fara sa stea prea mult pe ganduri: "Cam de 10 ori pe zi".


Melissa Satta, sotia fotbalistului Kevin Prince Boateng, declaratii fara perdea: "Facem dragoste de 10 ori pe zi. Asta nu inseamna ca sunt nimfomana"

Declaratia facuta in 2012 despre performantele sexuale din cuplu i-a adus multe critici. In plus, s-a spus ca, din cauza activitatii fizice intense cu sotia, jucatorul de fotbal acum la Besiktas ar avea dese probleme de sanatate si ar fi predispus la accidentari pe terenul de fotbal.

Recent, frumoasa partenera de viata a lui Kevin Prince Boateng (33 de ani) a spus ca regreta confesiunea facuta in fata jurnalistilor.


"In fotbal, trebuie sa ai grija ce spui, mai ales cand vine vorba despre sex. Daca fac sex de 10 ori pe zi, asta nu inseamna ca sunt o nimfomana", a declarat frumoasa si apetisanta Melissa Satta intr-un interviu pentru publicatia Gazzetta dello Sport.

Citeste continuarea si vezi o galerie foto spectaculoasa si super sexy aici.

abonare newsletter