Actualitate

Bătaie ca în filme pe strada Cantonului din cauza unui accident rutier

Vineri seară, polițiștii clujeni au răspuns unui apel în zona străzii Cantonului.

Foto: mapio.net / Bătaie ca în filme pe strada Cantonului din cauza unui accident rutier Foto: mapio.net / Bătaie ca în filme pe strada Cantonului din cauza unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc pe strada Cantonului, două mașini s-au ciocnit, dar, din fericire, nu au fost răniți din cauza accidentului. În schimb, un alt bărbat, care nu a avut legătură cu accidentul rutier, a sărit să îl bată pe unul dintre șoferi.

„Polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. La data de 1 mai, în jurul orei 19.30 s-a produs un eveniment rutier între două autoturisme, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale. Un bărbat care nu a avut implicare în cadrul evenimentului rutier i-ar fi aplicat lovituri în zona feței unuia dintre conducătorii auto, un tânăr de 24 de ani din comuna Florești”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Ulterior, cel în cauza, a spart luneta autoturismului condus de tânărul de 24 de ani, aruncând un tub de spumă poliuretanică în direcția mașinii.

CITEȘTE ȘI:


Jandarmii au încercat ÎN ZADAR să îi convingă pe romii de pe strada Cantonului să respecte izolarea. Au fost aplicate amenzi, dar romii tot nu au înțeles să stea în case.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter