Actualitate

ATENȚIE, clujeni! INTERZIS la iarbă verde de 1 mai. Care sunt sancțiunile

Clujenii care se vor încumeta să iasă la iarbă verde de 1 mai riscă să scoată din buzunar mii de lei!

ATENȚIE, clujeni! INTERZIS la iarbă verde de 1 mai. Care sunt amenzile ATENȚIE, clujeni! INTERZIS la iarbă verde de 1 mai. Care sunt amenzile

Polițiștii clujeni avertizează că în data de 1 mai vor fi în alertă maximă, iar cei prinși că au ieșit să facă grătare la iarbă verde vor fi aspru sancționați.

1 mai pentru majoritatea clujenilor este o zi de relaxare, de petrecut timp cu familia sau cu prietenii, de cele mai multe ori în aer liber. Din cauza stării de urgență, aceste lucruri nu vor fi posibile, iar polițiștii vor fi vigilenți și îi vor amenda pe cei care încalcă regulile impuse de ordonanța militară.


Peste 300 de polițiști clujeni acționează zilnic, în perioada 1-3 mai, pe raza județului Cluj, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea faptelor antisociale, dar și cu scopul verificării restricțiilor impuse de ordonanțele militare.

Amenzi de mii de lei

„În contextul efortului comun desfășurat în această perioadă, pentru prevenirea și reducerea numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, este necesară respectarea în continuare a distanțării fizice. Astfel, în minivacanța de 1 mai, rămânem acasă, suntem solidari perioadei prin care trecem și petrecem timpul în familie. Vă informăm că este restricționat accesul în zonele cunoscute ca fiind atractive pentru ieșirile la iarbă verde”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Sancțiunile contravenționale pentru abaterile de la prevederile ordonanțelor militare sunt de la 2000 si 20.000 de lei pentru persoane fizice.

În acest weekend prelungit, aproximativ 900 de polițiști sunt în stradă, în întreg județul, pentru siguranța comunității.


CITEȘTE ȘI:

Cum respectă clujenii autoizolarea: GRĂTARE și FOTBAL, la iarbă verde

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter