Actualitate

Inconștiență pe străzile din județ! Un tată i-a dat mașina fiului, deși tânărul nu avea carnet de conducere

Polițiștii clujeni au prins un tânăr de 22 de ani fără permis de conducere în timp ce se deplasa prin Căpușu Mic.

Inconștiență pe străzile din județ! Un tată i-a dat mașina fiului, deși tânărul nu avea carnet de conducere Inconștiență pe străzile din județ! Un tată i-a dat mașina fiului, deși tânărul nu avea carnet de conducere

La data de 29 aprilie anul curent, în jurul orei 19.50, poliţişti din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat un conducător auto de 22 ani, din comuna Căpușu Mare, în timp ce se deplasa pe D.C.114/A, în interiorul localității Căpușu Mic, judeţul  Cluj, deşi nu deţinea permis de conducere.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilitit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului de către tatăl său, un bărbat de 46 de ani, din comuna Căpuşu Mare.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane care nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter