Actualitate

Urmărire ca în FILME pe străzile din Turda. De ce a fugit un tânăr de poliție

În data de 24 aprilie, dimineața devreme în jurul orei 7:30, polițiștii rutieri din Turda i-au semnalizat unui șofer să se oprească, însă acesta a apăsat mai tare pedala de accelerație.

Urmărire ca în FILME pe străzile din Turda. De ce a fugit un tânăr de poliție Urmărire ca în FILME pe străzile din Turda. De ce a fugit un tânăr de poliție

Polițiștii turdeni au atenționat un conducător auto care circula pe strada Calea Victoriei din municipiul Turda să oprească mașina, însă bărbatul nu s-a oprit, motiv pentru care polițiștii au început să urmărească mașina, care a rămas ulterior blocată în trafic.

A fost identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un tânăr de 27 de ani, din municipiul Turda.


În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare erau retrase, iar cele montate pe autoturism ar fi fost aplicate în mod nelegal.

Totodată, bărbatul ar fi prezentat documente false.


Cum a fost sancționat bărbatul?

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducere unui vehicul neînmatriculat, falsul material în înscrisuri oficiale și uz de de fals, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru neoprirea la semnalul polițistilor, fiindu-i reținut permisul de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter