Actualitate

Un bărbat a ajuns cu un cuțit în picior pentru o OAIE. Cum s-a întâmplat totul

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Livezile, județul Bistrița-Năsăud a ajuns pe mâna polițiștilor clujeni după ce a furat o oaie și i-a atacat pe proprietarii ovinei.

Un bărbat a ajuns cu un cuțit în picior pentru o OAIE. Cum s-a întâmplat totul Un bărbat a ajuns cu un cuțit în picior pentru o OAIE. Cum s-a întâmplat totul

Cel în cauză, în data de 25 aprilie în jurul orei 09.10, s-ar fi deplasat la ieșirea din satul Bunești, comuna Mințiu Gherlii, de unde, dintr-o zonă împrejmuită, ar fi  furat o oaie.

Acesta a fost surprins de către proprietarul terenului, care, împreună cu alte persoane din apropiere, l-ar fi ajuns din urmă pe bărbat și i-ar fi cerut acestuia să se oprească.


Pentru a-și asigura scăparea, bărbatul a aruncat cu un cuțit și pietre înspre bărbați și l-ar fi lovit pe unul dintre ei, provocându-i leziuni la nivelul membrului inferior.

„În jurul orei 09.45, după imobilizarea celui în cauză, proprietarul terenului a alertat organele de poliție. La fața locului s-a deplasat un echipaj, care l-a condus pe bărbat la sediul poliției, pentru luarea măsurilor legale față de acesta. În cauză, față de bărbatul de 36 de ani se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


La data de 26 aprilie bărbatul a fost prezentat magistraţilor care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter