Actualitate

Politician britanic, despre miile de români care au plecat în Germania de pe aeroportul din Cluj: „Asta trebuie să înceteze acum!”

Ultranaţionalistul Nigel Farage este revoltat la adresa muncitorilor sezonieri români. „Asta trebuie să înceteze acum”.

Politician britanic, despre miile de români care au plecat în Germania de pe aeroportul din Cluj: „Asta trebuie să înceteze acum!” Politician britanic, despre miile de români care au plecat în Germania de pe aeroportul din Cluj: „Asta trebuie să înceteze acum!”

Recent, Nigel Farage, cunoscut pentru ultranaţionalismul său, a postat pe Facebook o fotografie făcută pe aeroportul din Cluj pe 9 aprilie, în care se vedea cum aproape 2.000 de români aşteptau să plece la muncă în Germania. Mesajul politicianului britanic a fost tranşant: „Această fotografie a fost făcută pe un aeroport din România, în timp ce muncitorii sezonieri se îndreptau spre Occident. Asta trebuie să înceteze acum”.

Imaginea postată de Nigel Farage a fost făcută în timpul haosului din 9 aprilie, când aproximativ 1.800 de români au plecat de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre Germania. 12 avioane au fost închiriate de firmele care îi duceau pe români la muncă.


CITEȘTE ȘI:

S-au săturat de sparanghel. Muncitorii plecați în Germania de pe Aeroportul Cluj VOR ACASĂ: „Nu vrem să MURIM pe capete!”

 


Cum au ajuns muncitorii sezonieri să se înghesuie pe Aeroportul Cluj. Arafat: "Nimeni nu a crezut că vor fi chemați 2.000 într-o singură zi"

 

Sute de oameni, ÎNGHESUIȚI UNUL ÎN ALTUL la Aeroportul Cluj, în plină epidemie de coronavirus. De ce nu s-au respectat regulile de DISTANȚARE SOCIALĂ?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter