Actualitate

În plină pandemie de COVID-19 la Cluj-Napoca se izolează blocuri fără nicio măsură de precauţie. FOTO

Patronul unei firme care se ocupă de anveloparea unui bloc din Mănăştur nu ţine cont de nicio măsură de protecţie când vine vorba de angajaţii proprii.

Mai mulţi muncitori au fost văzuţi lucrând fără ancore sau cordeline, dar şi fără să păstreze distanţa socială pe strada Izlazului din cartierul Mănăştur. Un cititor a transmis pentru Monitorul de Cluj o situaţie des întâlnită pe şantierele din oraş, dar care ar putea avea consecinţe extrem de grave.

„Bună ziua, blocul de pe strada Izlazului 4 se izolează fără autorizație de construcție în plină criză de pandemie, muncitorii lucrează fără echipament de lucru, fără să păstreze distanţa, fără mască şi o parte cred ca nici nu sunt angajaţi cu forme legale.  Nu au hamuri sau frângi să se poată ancora deși lucrează la înălțime. Patronul îi aduce din Turda într-o dubă de materiale unde are o bancă şi îi înghesuie pe toți 7 sau 8 care lucrează”, a transmis cititorul.


Primăria Cluj-Napoca a anunțat că va izola nu mai puțin de 58 de blocuri în această primăvară, dar blocul de pe strada Izazului numărul 4 nu este pe cele enumerate de Dan Tarcea, viceprimarul Clujului, în luna martie.

Tot ce observați în aceste zile este important. Vă așteptăm pozele, filmele sau știrile prin mesaj WhatsApp la numărul +40799557799. Este important să ne transmiteți unde și când ați făcut pozele.Ne puteți trimite în continuare știri și fotografii și pe adresa de email redactia@monitorulcj.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter