Actualitate

Preotul clujean care a ținut slujba de Vinerea Mare a fost amendat. Nici enoriașii nu scapă de sancțiuni!

Preotul clujean care a organizat o slujbă religioasă în Vinerea Mare la biserica Sfântul Ioan Gură de Aur a fost sancționat.

Preotul clujean care a ținut slujba de Vinerea Mare a fost amendat. Nici enoriașii nu scapă! Preotul clujean care a ținut slujba de Vinerea Mare a fost amendat. Nici enoriașii nu scapă!

Mai mulţi credincioşi au fost filmaţi în timp ce participau la slujba organizată la biserica din cartierul Mănăştur, de pe strada Porțile de Fier. În urma imaginilor apărute în spațiul public, reprezentantul Bisericii Ortodoxe Române a fost amendat de poliţişti cu 2.000 de lei pentru încălcarea prevederilor din Ordonanţele militare.

„Preotul bisericii Sf. Ioan Gură de Aur din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca a fost amendat de poliţişti cu suma de 2.000 de lei pentru încălcarea prevederilor unei Ordonanţe militare care interzice prezenţa credincioşilor în biserică la oficierea slujbelor religioase”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj, potrivit Mediafax.


Nici participanții nu vor scăpa de sancțiuni

„În cadrul verificărilor care au loc vor fi identificate toate persoanele care au participat, vineri seara, la slujba religioasă pentru luarea măsurilor legale faţă de acestea”, au mai spus polițiștii clujeni.

„AȘA NU! Aceste imagini filmate aseară (n.red. vineri) la Biserica Ortodoxă Sfântul Ioan Gură de Aur în Cartierul Mănăștur sunt INTERZISE în Noaptea de Înviere sau după Paște! Nu ar fi trebuit încălcate nici până acum regulile de distanțare de către nicio biserică, indiferent de cultul religios!”, a semnalat deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu.


CITEȘTE ȘI:

Credincioșii clujeni trec peste orice recomandare! Zeci de oameni s-au înghesuit la o biserică din Mănăștur. VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter