Actualitate

Soluții pentru distribuirea în siguranță a paștilor. Cum să respecți tradiția fără să transmiți virusul? Procedura propusă de un medic.

Un medic a transmis câteva soluții pentru distribuirea în siguranță a paștilor, atât pentru voluntari, cât și pentru credincioși, ca aceștia să nu transmită virusul.

Soluții pentru distribuirea în siguranță a paștilor. Cum să respecți tradiția fără să transmiți virusul? Procedura propusă de un medic. Soluții pentru distribuirea în siguranță a paștilor. Cum să respecți tradiția fără să transmiți virusul? Procedura propusă de un medic.

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu a transmis conducerii regionale a Bisericii Ortodoxe Române procedura construită de medicul Paul Panaitescu de protejare a voluntarilor și creștinilor care oferă respectiv primesc paștile.

Prin solicitarea transmisă reprezentanților regionali ai BOR, Emanuel Ungureanu a cerut să fie îndrumați voluntarii desemnați în vederea distribuirii paștilor la casele enoriașilor să urmeze procedurile recomandate în documentul atașat acestui email, pentru a nu se contamina și a nu-i contamina pe enoriași cu noul Coronavirus – SARS Cov 2.


Astfel, Ungureanu a transmis soluțiile recomandate de medic pentru protejarea voluntarilor și a creștinilor.

Siguranța Voluntarului

1. Selecția voluntarilor se va face în funcție de starea lor de sănătate - nu se vor accepta pacienții cu patologii cronice. Vor trebui să dea declarație pe propria răspundere că sunt clinic sănătoși.
2. Selecția voluntarilor se va face în funcție de situația locativă - nu se acceptă voluntari care sunt colocatari cu persoane din categorie de risc mare (personalul din spitale); precauții ridicate pentru voluntarii care sunt colocatari cu persoane care continuă să meargă la muncă.
3. Voluntarul va primi un număr de identificare care va rămâne legat de livrările pe care acesta le face în registrele noastre.


Siguranța Beneficiarului

1. Beneficiarul nu va avea contact direct cu voluntarul.
2. Procesul va fi securizat printr-o parolă unică atribuită de responsabilul call-center, care va fi confirmată de beneficiar atunci când curierul anunță iminența livrării.

Siguranța Procesului

1. Achizitie produse de la depozitele retailerilor colaboratori
2. Împachetarea produselor se va face la depozite în 2 straturi (1 cutie și 1 plasa/sac) de către responsabilul de depozit.


Aici poți citi integral procedura propusă de medicul Paul Panaitescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter