Actualitate

Val de glume pe internet după ce BOR şi MAI au anunţat măsurile de Paşte: "Jandarmeria, furnizor oficial de apă, gaze şi lumină". FOTO + VIDEO

Ministerul Afacerilor Interne şi Biserica Ortodoxă Română au fost ţinta mai multor glume pe internet după ce autorităţile au anunţat cum vor primii ortodocşii lumină şi Paşti.

Marcel Vela a prezentat marți un protocol semnat cu Biserica Ortodoxă Română pentru perioada de Paște. Printre altele, credincioșii pot merge la biserică pentru a lua pâine binecuvântată, iar lumina le poate fi adusă acasă de polițiști, voluntari ai Bisericii și alte forțe ale MAI.

Internauţii au speculat rapid anunţul mai puţin inspirat făcut de autorităţi, iar pe reţelele de socializare au circulat mai multe glume care reamintesc de episoade neplăcute precum violenţele de la 10 august sau alte momente mai puţin plăcute între reprezenanţii MAI. VEZI ÎN GALERIA FOTO glumele create de internauţi.


Poliţistul Marian Godină a glumit şi el pe seama deciziei

Faimosul agent din Braşov a postat un clip video în care o maşină de poliţie rulează pe o melodie bisericească cu luminile de la girofaruri pornite.

 


abonare newsletter