Actualitate

Accident între o cisternă și un camion, în Bologa. O persoană a ajuns la spital

Un bărbat a fost transportat la spital, în urma unui accident produs în această dimineață în localitatea Bologa din județul Cluj.

UPDATE. Conducătorul camionului, care se deplasa pe DN1E60 înspre Cluj-Napoca nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil umed), pierzând controlul volanului într-o curbă, transmite IPJ Cluj. El a lovit o cisternă care se deplasa în sensul opus, impact care a dus la rănirea șoferului cisternei. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Momentan circulația se desfășoară alternativ.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Servicului de Ambulanță Județean a intervenit la locul accidentului produs pe raza localității Bologa. Au fost avariate o cisternă încărcată cu zahăr și un camion gol, iar unul dintre șoferii autovehiculelor a solicitat consultul medical.


"Bărbatul de 40 de ani prezenta un traumatism la nivelul piciorului, a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital pentru investigații de specialitate", transmite ISU Cluj.

De asemenea, pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat protecția personalului implicat în intervenție, precum și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil de la locul accidentului.

abonare newsletter