Actualitate

Scandal uriaș la Cluj. CFR-istul Vinicius și-a bătut soția, iar apoi a fost prins conducând băut

Dan Petrescu le-a dat liber jucătorilor săi din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat fotbalul românesc, dar Paulo Vinicius (35 de ani) a fost implicat într-un scandal de proporții vineri noaptea.

Scandal uriaș la Cluj. Vinicius și-a bătut soția, iar apoi a fost prins conducând băut Scandal uriaș la Cluj. Vinicius și-a bătut soția, iar apoi a fost prins conducând băut

Fundașul brazilian din lotul CFR-ului și-a agresat soția vineri noaptea, iar femeia a cerut intervenția polițiștilor apelând la 112 și un echipaj de Poliție s-a deplasat rapid la domiciliul deținut de Paulo Vinicius în Cluj, anunță Fanatik.

Paulo Vinicius și-a bătut soția, iar apoi a condus sub influența alcoolului

Brazilianul n-a fost găsit acasă, toate acestea deoarece se urcase băut la volanul mașinii sale și a plecat spre o destinație necunoscută de soția sa. Conform sursei citate mai sus, Paulo Vinicius a fost prins de un echipaj de poliție mai târziu în cariertul Gheorgheni.


Fotbalistul campioanei României a fost testat cu aparatul etilotest și s-a stabilit că Paulo Vinicius avea o alcoolemie de peste 0,30 mg/l în aerul respirat. Astfel, fundașul CFR-ului a rămas fără permisul de conducere și riscă un dosar penal pentru violență în familie.

Evenimentul nefericit în care a fost implicat Paulo Vinicius i-a surprins pe toți cunoscuții săi, toate acestea deoarece fundașul brazilian era descris ca fiind un tip liniștit, concentrat pe carieră și profesionist.


“La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că, într-un apartament dintr-un imobil situat pe raza cartierului Gheorgheni are loc un conflict.

La faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 34 de ani, care a relatat că, în cursul serii, în urma unor discuţii în contradictoriu între aceasta şi sotul său, ar fi fost agresată fizic. A fost solicitat un echipaj medical, femeia fiind trasportată la o unitate medială, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Femeia a refuzat emiterea unui Ordin de protecţie provizoriu.


Poliţiştii nu l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani la faţa locului, motiv pentru care, au procedat la căutarea acestuia, fiind identificat pe strada Detunată din municipiul Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de peste 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i reţinut permisul de conducere. În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, este comunicatul poliţiei din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter