Actualitate

S-au săturat clujenii de carantină? Sute de amenzi, date de polițiști duminică

În cursul zilei de ieri, 12 aprilie, 595 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

S-au săturat clujenii de carantină? Sute de amenzi, date de polițiști duminică S-au săturat clujenii de carantină? Sute de amenzi, date de polițiști duminică

Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 300 de persoane, iar 30 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite. Totodată, au fost verificate 120 de locații de carantinare/izolare asigurate cu măsuri de ordine publică. 

Pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare, forțele de ordine au aplicat 226 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 456.700 de lei.


În domeniul situațiilor de urgență, 100 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției. 

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 34 de cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.


111 bolnavi de coronavirus din județul Cluj

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 419 persoane în carantină, 632 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 111 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI 


111 clujeni sunt infectați cu CORONAVIRUS. 6.633 pacienți, în România

 

Zonele de grătare din Cluj, supravegheate cu drona

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter