Actualitate

VIDEO. SCANDAL în Florești. Tată și fiu, s-au luat la bătaie în plină stradă. Poliția a trebuit să disperseze "spectatorii"

Poliția a intervenit duminică după-masă pe o stradă din Florești, unde mai multe grupuri de oameni s-au strâns ca să vadă cearta dintre un tată și un fiu.

SCANDAL în Florești. Tată și fiu, s-au luat la bătaie în plină stradă. Poliția a trebuit să disperseze "spectatorii" SCANDAL în Florești. Tată și fiu, s-au luat la bătaie în plină stradă. Poliția a trebuit să disperseze "spectatorii"

La data de 12 aprilie, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitatea Florești, județul Cluj, a avut loc o stare conflictuală spontană, între un bărbat în varstă de 43 de ani, din comuna Florești și fiul său de 25 ani. În urma discuțiilor în contradictoriu dintre cei doi, starea conflictuală a luat amploare, cei doi lovindu-se reciproc.


La sosirea echipajului de poliție la fața locului, persoanele care se aflau în stradă în acel moment au intrat în locuințe. Polițiștii Secției 6 Poliţie Rurală Florești s-au sesizat din oficiu, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Precizăm că, în zona respectivă, se acționează permanent împreună cu celelalte instituții, fiind instituite filtre.


Astfel, sâmbătă, 11 aprilie, în urma acțiunilor desfășurate în zona străzilor Simion Bărnuțiu, Barbu Lăutaru, Tudor Vladimirescu, Gheorghe Doja, Mihail Kogălniceanu, Colonia Nouă, Cloșca, din localitatea Florești au fost aplicate 14 sancțiuni, în valoare de 43.000 de lei, fiind legitimate 104 persoane.

Citește și 


Zonele de grătare din Cluj, supravegheate cu drona

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter