monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Emil Boc, foc și pară pe scandalul de la Aeroport: „Siguranța clujenilor este cea mai importantă, am pretenția să fiu informat!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a arătat extrem de nemulțumit de situația creată în cursul zilei de joi la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Emil Boc, foc și pară pe scandalul de la Aeroport: „Siguranța clujenilor este cea mai importantă, am pretenția să fiu informat!”

Sute de oameni au fost surprinși, joi, îngrămădiți la intrarea în Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Ei sunt primii muncitori români care pleacă la muncă în Germania după ce a izbucnit epidemia de coronavirus. Primarul Emil Boc nu a fost deloc mulțumit, ba dimpotrivă.

„Ce s-a întâmplat, este inacceptabil. Am avut o discuție foarte dură cu mai mulți reprezentanți ai autorităților statului și am spus un singur lucru: dacă noi, cei aleși, avem responsabilitate în fața cetățenilor și dăm socoteală pentru tot ce se întâmplă în acest oraș, avem și pretenția să fim informați. Nu vom mai accepta, sub nicio formă, ca asemenea lucruri să se mai întâmple și să fim puși în fața faptului împlinit”, a declarat primarul municipului Cluj-Napoca, Emil Boc.


„Chiar dacă direct n-am niciun fel de competență, totuși, sunt ales de clujeni și am obligația să fac ceea ce trebuie ca orașul să fie în siguranță, oamenii care vin în Cluj să fie în siguranță, dar pentru asta am și pretenția să fiu informat. Vă asigur că acest lucru nu se va mai întâmpla, ori vor fi demiteri de la talpa țării până la cel din vârful piramidei dacă acest lucru se va mai întâmpla”, a completat edilul, la Digi24.

CITEȘTE ȘI:


Sute de oameni, ÎNGHESUIȚI UNUL ÎN ALTUL la Aeroportul Cluj, în plină epidemie de coronavirus. De ce nu s-au respectat regulile de DISTANȚARE SOCIALĂ?