Actualitate

VIDEO+ FOTO. 2.000 de români ţinuţi grămadă într-o parcare nedezinfectată! Aeroportul a cerut în repetate rânduri măsuri

Aproximativ 2.000 de români s-au înghesuit, joi, în parcare Aeroportului „Avram Iancu” pentru a se îmbarca spre Germania.

UPDATE. Consiliul Județean Cluj: "Mint!"

Consiliul Județean Cluj neagă că Aeroportul Avram Iancu ar fi transmis vreo solicitare pentru dezinfecția parcării.


"Mint! Cât mai trebuie să tolerăm minciunile aeroportului? De ce să ne ceară nouă aeroportul așa ceva? Consiliului Județean nu i s-a solicitat așa ceva. Mint cu nerușinare! Vă rog să mă citați, „purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean spune că Ciceo minte cu nerușinare.”. Firma GOTO, cea care administrează aeroportul, a făcut ultima dezinfecție vineri. Luni, 6 aprilie, firma GOTO a transmis conducerii aeroportului o solicitare prin care cer să li se spună care este planul de zbor pe următoarea perioadă, tocmai pentru a se organiza. Conducerea aeroportului nu a răspuns solicitării firmei GOTO. Abia astăzi, la ora 12 și un minut, conducerea aeroportului a trasnmis un email firmei GOTO prin care cer să intervină. Astăzi!

Ce trebuie să înțelegem noi de la domnul Ciceo, că dacă s-ar fi făcut dezinfecția, din punctul lui de vedere, era în regulă să stea îngrămădiți cei 2.000 de oameni în aeroport? Astea sunt niște prostii. Cei 2.000 de oameni nu aveau voie să stea în aeroport, nici cu dezinfecție, nici fără dezinfecție", a transmis purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Cluj, Valentin Jucan, la solicitarea Monitorul de Cluj.


.................................................

Conducerea Aeroportului „Avram Iancu” a transmis mai multe adrese către Consiliul Judeţean pentru dezinfecţia parcării, dar nu a fost luată nicio măsură în acest sens. Cei aproximativ 1.8000 de români adunaţi în faţa terminalului de plecări au stat înghesuiţi, fără dezinfectanţi sau alte măsuri de prevenire a răspândirii virusului Covid-19.


Aeroportul „Avram Iancu” a transmis prima adresă către Consiliul Judeţean pe 21 martie, dar nimeni de la Consiliul Judeţean nu a luat măsurile necesare. Mai mult, conducerea Aeroportului a trimis inclusiv astăzi o adresă către CJ prin care informa fluxul mare de pasageri care va sosi în parcare şi cerea inclusiv asigurarea unor măsuri prin care să se respecte distanţarea între pasageri.

Normalitate în interiorul Aeroportului

Românii care au început să plece spre Germania sunt trataţi cu totul altfel la terminalul de plecări. Pasagerii sunt conduşi de angajaţi în ordine, astfel încât să nu se creeze înghesuială sau grupuri mari de oameni.


Citeşte şi:

FOTOGRAFIA ZILEI. Aoleu, așa NU! Puhoi de oameni la Aeroportul Cluj. Distanțare socială...?

Ultimele Stiri
abonare newsletter