Actualitate

Medic de la Penitenciarul din Dej, infectat cu virusul COVID-19

O doctoriţă de la Penitenciarul din Dej a fost infectată cu noul virus Covid-19, după s-ar fi deplasat în Reteag.

medic-de-la-penitenciarul-din-dej-infectat-cu-virusul-covid-19 medic-de-la-penitenciarul-din-dej-infectat-cu-virusul-covid-19

Un medic de la Spitalul Penitenciar Dej a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus și internat în spital la Cluj-Napoca, fiind declanșată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili contacții acestuia, printre care sunt și deținuți.

Cazul a fost confirmat şi de prefectul Mircea Abdrudean, cel care a spus că doctoriţa a intrat în contact cu doi deţinuţi.


„Este un medic confirmat pozitiv la o unitate medicală din Dej care e acum internat în spital la Cluj-Napoca. Este în desfășurare o anchetă epidemiologică și, probabil, vom testa tot ce este acolo pentru siguranță. Medicul respectiv a intrat în contact doar cu doi deținuți, având mască de protecție și mănuși”, a spus Abrudean.

Conform jurnaliştilor de la Mediafax, medicul infectat este o femeie, cardiolog la Spitalul Penitenciar din Dej, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost de gardă şi a consultat mai mulţi deţinuţi.


Femeia a fost în localitatea Reteag din Bistriţa-Năsăud, acolo unde există mai multe cazuri de coronavirus.

abonare newsletter