Actualitate

CERT Transilvania îi îndeamnă pe clujeni să facă sport pentru o cauză nobilă

Asociația CERT Transilvania lansează o nouă provocare pentru clujeni și nu numai: să alerge pentru a salva vieți.

CERT Transilvania împreună cu Runners Club vor să ofere un aparat de ventilație mecanică pentru Spitalul de Boli Infecțioase. Pentru asta, însă, este nevoie de o sumă mare de bani, aproape 100.000 de lei.

Implicați ca până acum în viața clujenilor, membrii asociației au venit cu o idee inedită pentru a aduna acești bani: „Aleargă solidar alături de CERT Transilvania!”.


„Astăzi vă chemăm alături de noi sa luam startul, din nou, împreună. De data asta, voi decideți care e taxa cu care doriți să contribuiți. Nu vom alerga o distanță anume, vom alerga pe timp. Puteți lua startul oricând doriți, însă linia de finish o vom trece cu toții deodată, împreună. Nu veți primi medalii și premii, dar veți fi răsplătiți în zile de viață de om. În acest tip de cursă ajutăm: strângem bani să cumpărăm un aparat de ventilație mecanică MEK MV2000 pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, în cadrul campaniei #SOLIDARI a celor de la CERT Transilvania. Avem 45 de zile să strângem 95.000 de lei. Ne însoțiți în cursa noastră?”, au transmis reprezentanții CERT

Înscrierile se fac aici:


bit.ly/Runnersdoneaza

Citește și:

Trei ONG-uri își unesc puterile pentru a LUPTA cu răspândirea COVID-19 și a sprijini comunitatea

CERT Transilvania, solidari cu comunitatea clujeană în lupta cu coronavirus

 


 

abonare newsletter