Actualitate

Profesorii NU intră în șomaj tehnic. Orban: „Să țină orele online, prin media, să îi înveţe pe copii”

Premierul Ludovic Orban a anunțat că nu sunt discuții în ceea ce privește șomajul tehnic pentru cadrele didactice. Profesorii trebuie să se ocupe în continuare de cursuri online.

Profesorii nu intră în șomaj tehnic Profesorii nu intră în șomaj tehnic

Premierul a spus că deși nu se discută despre șomaj tehnic pentru profesori, aceștia trebuie să fie mai implicați în ceea ce privește orele online.

„Nu a existat nicio discuţie pe tema şomajului tehnic pentru cadrele didactice. Cadrele didactice trebuie să ţină orele pe platforme online, prin media, prin toate mijloacele pe care pot să organizeze orele şi să îşi facă treaba, să îi înveţe pe copii, astfel încât să nu fie necesară amânarea anului. Nu avem în vedere sub nicio formă această soluţie. Încercăm să ne organizăm astfel încât să îmbunătăţim această activitate de predare online, să creştem interesul pentru online. Şi profesorii trebuie să fie un pic mai implicaţi şi mai dedicaţi, să se adapteze acestei forme noi de transmitere a cunoştinţelor, care înseamnă predarea online, trebuie să fie mai implicaţi în această chestiune. În rest, orice poveste circulă nu trebuie băgată în seamă, nu avem în vedere o astfel de decizie legată de profesori”, a spus Orban, potrivit edupedu.ro.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter