Actualitate

Motocicliștii clujeni livrează medicamente și alimente persoanelor din carantină sau izolare

Comunitatea Moto Cluj distribuie voluntar medicamente și alimente persoanelor aflate în izolare sau în carantină din cauza coronavirusului.

Motocicliștii au demarat campania MotoVoluntar, prin care îi ajută pe cei izolați sau care nu se pot deplasa în afara domiciliului cu livrarea de medicamente și alimente.

"Prin această campanie, peste 100 de motocicliști clujeni s-au pus la dispoziție benevol pentru distribuirea medicamentelor și a pachetelor mici, celor aflați în izolare sau carantină, fără posibilitate de deplasare din motive întemeiate.Distribuirea se face în condiții de siguranță, după proceduri extrem de stricte, spre protecția voluntarului și al beneficiarului", transmite Comunitatea Moto Cluj.


Motocicliștii subliniază faptul că serviciul voluntar pus la dispoziție de ei este complet gratuit și fac apel la clujeni să semnaleze cazuri în care ar putea fi de ajutor.

"Dacă cunoașteți cazuri de nevoi, va rugăm să ne scrieți sau să le redirecționați spre numărul unic de primire a solicitărilor: 0364406517. Numărul acesta merită să fie cunoscut. Se fac foarte mari eforturi susținute pentru funcționarea optima a aceestei acțiuni!", mai spun reprezentanții Comunității Moto Cluj.

abonare newsletter