Actualitate

Incendiu la o casă din Mera. Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de trei ore

O casă din localitatea clujeană Mera a ars noaptea trecută. Pompierii au intervenit mai bine de trei ore pentru stingerea focului.

Pompierii au intervenit în curcul nopții de sâmbătă spre duminică pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Mera. Intervenția promptă a pompierilor a evitat propagarea flăcărilor și extinderea acestora la o a doua casă de locuit, situată în apropierea primei case.

"Trei autospeciale pentru stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțimi au fost alertate, în această dimineață, în jurul orei 5.00, pentru a limita și lichida flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Mera. Pompierii au găsit acoperișul casei, cu o suprafață de circa 150 mp, cuprins în totalitate de flăcări și locatarii iești din aceasta", a transmis ISU Cluj.


Trei persoane au fost consultate de către două echipaje SAJ, iar un bărbat de 60 de ani care a suferit o contuzie la un picior a fost transportat la spital.

Operațiunile de stingere și înlăturare a efectelor negative ale incendiului au durat mai bine de trei ore, iar din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter