Actualitate

Punem pariu? Sporturile s-au oprit, așa că oamenii PARIAZĂ pe JOCURI VIDEO sau pe PROGNOZA METEO

Peste tot în lume sportul s-a oprit. Cu mici excepții, competițiile, de la mari la mici, s-au întrerupt. Dependentă de lumea sportului, piața pariurilor s-a prăbușit.

Punem pariu? Sporturile s-au oprit, așa că oamenii PARIAZĂ pe JOCURI VIDEO sau pe PROGNOZA METEO Punem pariu? Sporturile s-au oprit, așa că oamenii PARIAZĂ pe JOCURI VIDEO sau pe PROGNOZA METEO

Agențiile de pariuri s-au închis fiindcă piața depinde de lumea sportului, iar în toată lumea competițiile au fost anulate sau amânate.

Agențiile sunt închise, iar ofetra este goală. Online, în lipsa sportului, în lista pariorilor și-au găsit loc competițiile de jocuri video. Campionatele de FIFA sau meciurile de DOTA, CS GO sau Starcraft au ajuns brusc să aibă miză. Cotele variază și oferta e diversă. „Pauză/Final” de altă dată s-a transformat pentru pariorul de rând în „harta 2 câștigător” la un meci de DOTA.


Totuși, pasionații de fotbal pot încă să arunce un ochi peste oferta venită din 4 campionate ale lumii unde criza n-a ajuns. În Belarus, Burundi, Nicaragua și Tadjikistan fotbalul nu s-a oprit. Derby-uri urmărite cu sufletul la gură, între Istiklol și Khujand vor ține capul de afiș al ofertelor de pariuri.

O industrie prin care circulă anual, doar în România, câteva miliarde de euro a ajuns să depindă zilnic de doar câteva meciuri.


Situația este asemănătoare peste tot în lume. În Statele Unite, pariorii au ajuns să mizeze pe vremea de afară. O agenție de pariuri și-a inclus în listă starea vremii. Jucătorii pot paria pe temperaturile maxime din orașe precum Huston, Los Angeles sau Philadelphia. Se fac pariuri pe precipitațiile preconizate dar și pe emisiuni TV populare precum American Idol sau Westworld.

„Încercăm să facem față pierderii sportului”, a declarat producătorul de cote al agenției de pariuri Bovada, citat de New York Post.


Însă oferta petecită cu doar câteva pariuri nu poate acoperi pierderea sportului. Volumul pariurilor a scăzut cu peste 95% într-o perioadă în care piața era în creștere, informează Digi24.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter