Actualitate

Tuncay Ozturk, adevarul despre mastile medicale in pandemia de COVID-19: "Nu mai cheltuiti banii degeaba"

Mastile medicale, eficiente impotriva COVID-19? Declaratiile lui Tuncay Ozturk.

Tuncay Ozturk, adevarul despre mastile medicale in pandemia de COVID-19: "Nu mai cheltuiti banii degeaba" Tuncay Ozturk, adevarul despre mastile medicale in pandemia de COVID-19: "Nu mai cheltuiti banii degeaba"

Tuncay Ozturk, fostul sot al Andreei Marin, a filmat un clip in care vorbeste despre mastile medicale. Foarte cautate in plina pandemie de COVID-19 si vandute la preturi exorbitante, mastile nu ar trebui cumparate de persoanele care vor sa se protejeze de noul coronavirus.

Turcul Tuncay, specialist in fizioterapie, kinetoterapie si recuperare medicala, spune care este cea mai eficienta metoda de a te proteja de infectarea cu COVID-19.


Tuncay Ozturk, adevarul despre mastile medicale: "Nu mai cheltuiti banii degeaba"

"Temandu-se de coronavirus, multe persoane incearca sa se protejeze purtand o masca. Asadar, haideti sa distrugem miturile: exista un beneficiu real al utilizarii mastilor?

In ultima vreme, te simti nesigur cand vezi ca toti oamenii din jurul tau poarta masti si tu nu? Daca te afli intr-um mediu in care toti ceilalti le poarta iar tu esti singurul care nu o face, atunci te poti simti vulnerabil, deoarece crezi ca nu ai aceeasi protectie. Ajuta mastile cu adevarat impotriva virusului? … Vezi pe wowbiz ce spune fostul sot al Andreei Marin despre eficienta mastilor medicale in timpul pandemiei de COVID-19.

Ultimele Stiri
abonare newsletter