Actualitate

Fapte bune. Studium Green se implică în lupta împotriva epidemiei de coronavirus (P)

Omul de afaceri clujean Dorin Bob, CEO Studium Green și proprietar al Arovit, a anunțat că intenționează să se implice activ în susținerea efortului pentru combaterea efectelor epidemiei de coronavirus.

„Nu cred că sunt multe momente mai potrivite decât acesta să arătăm că ne interesează soarta comunității noastre”, a declarat Dorin Bob, anunțând că are în vedere mai multe astfel de „fapte bune”.

Proprietarul companiei Studium Green, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Transilvania, spune că a finalizat dotarea unei case aparținând Studium Green astfel încât aceasta să poate găzdui cadre medicale pe toată durata crizei. Este vorba despre echiparea completă a unui imobil în suprafață de 450 de metri pătrați, cu implicarea tuturor angajaților companiei, dar și ai armatei. Această casă ar putea găzdui până la 20 de persoane, spune Dorin Bob.


De asemenea, Dorin Bob, care este și CEO al Arovit, a facut zilele acestea mai multe donații de alimente, pentru Crucea Roșie, Episcopia Timișoarei și Episcopia Vadului, Feleacului și Clujului.

În același timp, omul de afaceri clujean a dotat Spitalul de neuro-chirurgie din Cluj-Napoca cu produse de protecție, incălțăminte specială, șorțuri, mănuși și prosoape, în funcție de necesitățile acestei unități sanitare.


„Vom continua să ne implicăm activ în viața comunității locale, continuând seria faptelor bune pe toată perioada crizei. Le mulțumim tuturor celor care sunt solidari în această perioadă și vă îndemnăm pe toți cei care aveți această posibilitate să o faceți!
Haideți să avem grijă unii de ceilalți!" spune Dorin Bob.

Studium Green, ambiția de a locui în acord cu natura


Dezvoltatorul imobiliar Studium Green construieşte în Cluj începând din anul 2003. Opt ani mai târziu, în 2012, compania realiza prima clădire rezidențială verde din Transilvania, conform standardului Green Homes. Prin finalizarea, în 2012, a proiectului Studium Green Campus (blocul CH3), Studium Green livrează prima clădire verde din Transilvania. În cursul anului 2017, dezvoltatorul imobiliar a finalizat complexul rezidențial Venus, situat pe strada cu același nume, complex prevăzut o terasă înierbată, un veritabil parc verde. Proiectul West Side Park – ultimul proiect finalizat de Studium Green (2019) – propune, din nou, un „excedent” de spații verzi, acolo regăsindu-se cele mai mari terase verzi suspendate, pe o cladire rezidențială din Transilvania, cu o suprafață de 7.600 mp. Proiectul aduce, în plus, fațada ventilată, din ceramică fotocatalitică și tratată cu dioxid de titan. De departe cel mai spectaculos proiect imobiliar al Studium Green este clădirea Wings, care se subscrie acelorași exigențe privitoare la locuirea verde. Dincolo de aceasta însă, din plecare proiectul Wings are toate șansele să devină un simbol al Clujului.

Arovit, tradiția de pe mesele noastre


Arovit este o marcă transilvană de tradiție în producția de conserve de legume, înființată în anul 1942. În anul 2002, brandul a fost preluat de omul de afaceri Dorin Bob prin compania MIB Prodcom, asumându-și misiunea de a păstra tradiția și gustul românesc în fiecare din produsele care ies din curtea acestei fabrici și a celorlalte pe care le mai deține: Betarom Impex SRL Valea lui Mihai, Pektirom SRL Dej și Mib Prodcom SRL Aiud.

abonare newsletter