Actualitate

Afaceriștii clujeni au donat peste 700.000 lei spitalelor în lupta împotriva COVID-19

Oamenii de afaceri clujeni au strâns donații de peste 700.000 lei pentru susținerea centrelor medicale clujene în gestionarea efectelor COVID-19.

Afaceriștii clujeni au donat peste 700.000 lei spitalelor clujene în lupta împotriva COVID-19 Afaceriștii clujeni au donat peste 700.000 lei spitalelor clujene în lupta împotriva COVID-19

Fundația Transilvania Leaders a făcut sponsorizări de peste 700.000 lei pentru susținerea principalelor centre medicale din județul Cluj care vor gestiona efectele pandemice din România.

În luna martie, Fundația Transilvania Leaders a realizat sponsorizări către Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, Institutul Oncologic Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj Napoca, respectiv Spitalul Municipal Gherla.


Sumele au fost destinate achiziționării de echipament RT-PCR – sistem de detecție identificat a fi necesar pentru gestionarea cazurilor de COVID-19, alte dispozitive medicale, teste rapide de depistare a coronavirusului COVID-19, kituri de reactivi necesare testărilor, consumabile, combinezoane, mănuși, seringi, măști, ochelari de protecție, soluții dezinfectante, precum și pentru cazare și masă pentru persoane fără domiciliu și persoane vârstnice.

Aceste sponsorizări au fost posibile cu ajutorul Clubului Oamenilor de Afaceri din cadrul Fundației Transilvania Leaders, care de la înființare, din 2018, a susținut financiar inițiativele Fundației, sprijinind realizarea proiectelor sociale, culturale, educaționale, dar și de dezvoltare locală, regională și națională. Clubul Oamenilor de Afaceri reunește oameni de afaceri reprezentativi pentru mediul economic din Cluj-Napoca.


Înființată în anul 2013, Fundația Transilvania Leaders și-a propus să promoveze idei și atitudini din Transilvania, pentru a activa comunitatea clujeană și pentru a contribui la crearea unei comunități transilvănene. Exponent marcant al Uniunii Universităților Clujene – care are la bază Clubul Foștilor Rectori alături de Clubul Oamenilor de Afaceri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter