Actualitate

Povestea unui român de 37 de ani infectat cu coronavirus în Franța: „Am plâns ca un copil. Am momente în care delirez”

Un român de 37 de ani care a fost infectat cu coronavirus în Franța a povestit despre clipele de groază prin care a trecut de când a afla verdictul medicilor.

povestea-unui-roman-de-37-de-ani-infectat-cu-coronavirus-in-franta-am-plans-ca-un-copil-am-momente-in-care-delirez povestea-unui-roman-de-37-de-ani-infectat-cu-coronavirus-in-franta-am-plans-ca-un-copil-am-momente-in-care-delirez

Liviu P. este un român de 37 de ani care a plecat în urmă cu șapte ani din țară. S-a mutat în Franța, acolo unde muncește pentru a-i înreține pe cei trei copii ai lui. De mai bine de o săptămână, de când a aflat că și el a fost infectat cu coronavirus, bărbatul trece prin clipe de groază și speră ca cei care îi află povestea să rămână în case pentru a opri răspândirea virusului.

Declarațiile românului bolnav de coronavirus într-o țară străină

„Coșmarul meu a început în urmă cu opt zile. Mi s-a înfundat nasul și am început să simt și dureri ușoare în gât. Mi-am zis că toate se întâmplă din cauza faptului că îmi place să beau apă, sucuri, toate reci, cu gheață, fie iarnă sau fie vară, am același obicei. 


După numai o zi, am început să tușesc și să simt o apăsare în plămâni, o durere cruntă și fiecare gură de aer pe care o luam îmi provoca dureri de nedescris. Am început să am dureri de spate, de oase, acum mă doare tot corpul. Apariția febrei m-a speriat și știind că nu este de glumă cu acest coronavirus, m-am testat. Mi s-a prăbușit lumea în cap atunci când am aflat că rezultatul este pozitiv.

Citeste articolul cu declaratia cutremuratoare a romanului infectat in Franta AICI.

Ultimele Stiri
abonare newsletter