Actualitate

FUGARUL din spitalul clujean, căutat de polițiști. L-a văzut cineva pe bărbatul din Buzău?

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Buzău, a plecat voluntar din unitatea medicală unde se afla internat, însă nu s-a mai întors.

FUGARUL din spitalul clujean, căutat de polițiști. L-a văzut cineva pe bărbatul din Buzău? FUGARUL din spitalul clujean, căutat de polițiști. L-a văzut cineva pe bărbatul din Buzău?

UPDATE: Bărbatul a fost găsit la Opera Maghiară din Cluj-Napoca, au transmis reprezentanții IPJ Cluj,

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 1 aprilie a.c., ANDRONE NICOLAE MARIAN, în vârstă de 37 de ani, din județul Buzău, a plecat voluntar dintr-o unitate medicală din Cluj-Napoca, unde se afla internat, fără încuviințarea personalului medical, și nu s-a mai întors. Bărbatul a fost testat pentru virusul COVID-19, rezultatul fiind negativ.


Semnalmentele fugarului: înălțime aproximativă 1.75-1.80 metri, păr brunet și scurt, ochii căprui, tenul măsliniu. Nu se cunoaște vestimentația pe care o purta la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Buzău cu afecțiuni pulmonare a FUGIT dintr-un spital din Cluj-Napoca!

abonare newsletter