Actualitate

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ. Ce se va întâmpla cu pensiile în plină pandemie de COVID-19

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a anunţat că pensiile nu vor întârzia din cauza pandemiei de COVID-19, iar românii ar putea să primească banii şi în avans.

anunt-de-ultima-ora-ce-se-va-intampla-cu-pensiile-in-plina-pandemie-de-covid-19 anunt-de-ultima-ora-ce-se-va-intampla-cu-pensiile-in-plina-pandemie-de-covid-19

Violeta Alexandru a dat asigurări că pensiile nu vor întârzia, existând șanse reale ca banii să fie împărțiți înainte de Paște, în funcție de „disponibilitatea” celor de la Poșta Română.

”În România cei care nu au venit sunt in responsabilitatea autorităților locale. Vom lua măsuri care să vină în sprijinul acestor oameni.


Depinde de disponibilul de cash, în niciun caz pensiile nu vor întârzia. La momentul în care vom lua o decizie voi anunța oficial, facem mai multe analize în acest sens, există disponibilitate și de la Poșta Română.

Am toate garanțiile că pensiile nu vor dispărea, cei de pe card vor primi la momentul stabilit, la fel și cei cu pensia cash”, a explicat ministrul Violeta Alexandru la România TV.


Pandemia de coronavirus va afecta cu siguranţă economia României, dar autorităţile dau asigurări că există suficiente rezerve de bani şi ţara se poate descurca aproximativ 5 luni fără a se împrumuta de la Fondul Monetar Internaţional.

Ultimele Stiri
abonare newsletter