Actualitate

Record negativ, în România! 363 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, depistate duminică

Duminică a fost înregistrată cea mai mare creştere a numărului de cazuri noi în 24 de ore în România. Au fost confirmate 363 de cazuri de infectare.

1.815 cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în România, a anunţat duminică seară secretarul de stat Raed Arafat. 206 români au fost declaraţi vindecaţi, iar 52 sunt internaţi în secţiile de terapie intensivă. De asemenea, amenzile pentru cei care nu respectă izolarea devin tot mai mari.

Arafat a precizat că 206 persoane sunt considerate vindecate şi au fost externate. Pe de altă parte, 52 de persoane sunt internate în secţiile de terapie intensivă. Totodată, 11.213 persoane sunt în carantină în centrele instituţionalizate, iar alte 162.374 de persoane sunt în izolare la domiciliu. Până la această oră, România a înregistrat 43 de decese din cauza noului coronavirus.


Un bărbat de 72 de ani din judeţul Arad este cea de-a 43-a victimă a noului coronavirus din România. Bărbatul a fost confirmat pozitiv la Spitalul de Boli Infecţioase Arad. Pacientul suferea şi de bronhopneumonie şi insuficienţă cardiacă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter