Actualitate

VIDEO. Patru autocare cu români veniţi din Italia ajung azi la Cluj. Unde vor fi carantinaţi

Aproximativ 81 de români veniţi din Italia vor ajunge astăzi la Cluj-Napoca, fiind aduşi cu autocarele şi escorte ale jandarmilor.

patru-autocare-cu-romani-veniti-din-italia-ajunga-azi-la-cluj-unde-vor-fi-carantinati patru-autocare-cu-romani-veniti-din-italia-ajunga-azi-la-cluj-unde-vor-fi-carantinati

Aproximativ 380 de români din Italia au aterizat vineri seara, în jurul 23:00, pe aeroportul din Constanţa, fiind îmbarcaţi la bordul a două avioane. Conform site-ului Infocluj.eu, printre repartriaţi se află şi 81 de clujeni care au fost îmbarcaţi către Cluj-Napoca şi vor ajunge spre seară în oraş.

"Am ajuns cu bine la Constanța. Nu știu unde ne vor duce. Se vorbea că vom fi duși la București. Când am plecat de la Contanța au zis ceva de București….. de acolo vom vedea. Acum suntem la Fetești în ceva parcare. Au fost două zboruri. Toate locurile din avion au fost ocupate. Spre Cluj suntem în patru autocare", a afirmat pentru InfoCluj.eu unul dintre pasageri.


Cei 81 de clujeni vor fi plasaţi pentru o perioadă de 14 zile în carantină, la un hotel de patru stele, cel mai probabil la Univers T, locul în care au mai fost plasate persoane venite din străinătate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter